Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Ростислав Мусієнко і «Завихрений час»

Залиште оцінку
(3 голосів)
Ростислав Мусієнко і «Завихрений час»

Нещодавно у Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т.Г.Шевченка відбулася непересічна подія – зустріч з відомим журналістом, письменником-фантастом, патріотом України – Ростиславом Мусієнком.

Новий твір «Завихрений час» наче крик душі автора. Науково-фантастична антиутопія, гостросюжетна лінія, політична мафія, сила беззаконня, грошей і сила переконань тих, хто не хоче так «існувати» і виборює право на гідне життя ціною карколомних пригод – все це у новому творі талановитого письменника.

Ростислав Мусієнко, силою свого таланту демонструє нам, застерігає нас   схаменутися всім, перестати все міряти грошима, згадати про одвічні людські цінності. Саме про це говорив на презентації нової книги редактор Володимир Трейтяк, про головне у житті, яке ми часто не помічаємо.

Молодому поколінню потрібно змінюватися самому і змінювати все навколо, більше читати, аналізувати, думати і працювати, прагнути і творити добро – апелював до студентства перший проректор ЧНПУ імені Т. Г. Шевченка, професор Володимир Дятлов.
Ставив за приклад присутнім, читає і захоплюється творчістю,  пишається своїм відомим випускником   Ростиславом Мусієнком, куратор групи Микола Кислуха.

Враженнями від прочитаної книги «Завихрений час» поділилася учениця з с.Рибинське Оля Трейтяк. Книга читається легко і захоплююче, вона близька нам, бо події відбуваються сьогодні і тепер. Ми живемо у цьому жорстокому світі і він потребує змін на краще, читати і робити висновки – підсумувала вона прочитане.

На завершення, зі словами подяки за презентацію, за дарунок-книги для Наукової бібліотеки університету виступила кандидат педагогічних наук, директор книгозбірні Ганна Макарова. Про журналістську відвагу, громадянську позицію у стані війни, викриття головного зла всього суспільства – «старої» системи у творчості Ростислава Мусієнка акцентувала увагу присутніх і запросила до більш детального ознайомлення директор бібліотеки.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG