Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

«Хто ми, де ми і чому? Приєднуйтесь!»

Залиште оцінку
(0 голосів)
«Хто ми, де ми і чому? Приєднуйтесь!»

День кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту в рамках тижня факультету фізичного виховання проводився у формі інтелектуально-розважальної гри «Хто ми, де ми і чому? Приєднуйтесь!», яка проходила в аудиторії 267 спортивного корпусу №2.

У грі взяли участь студенти 2 курсу (21, 23, 24, 25 групи) та 33 група.

Результати оцінювало журі в такому складі: голова - завідувач кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту А.О.Жиденко; члени журі:декан факультету фізичного виховання С.В.Гаркуша, заступник декана факультету фізичного виховання А.Б.Румянцев, доцент кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту Г.І.Жара, голова студентського самоврядування факультету фізичного виховання В.І.Аксьоненко.

Ведучою гри була доцент кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту Г.О.Усманова.

1 конкурс проводився у вигляді демонстрації домашнього завдання: презентацій (рекламних роликів) «Хто ми, де ми і чому? Приєднуйтесь!», які були створені студентами з метою залучення абітурієнтів для вступу на факультет фізичного виховання з вибором спеціалізації: «Здоров’я людини», «Фізкультура», «Фізична культура і спорт», «Хореографія».

2 конкурс – розв’язування завдань на кмітливість «Ввімкни логіку!».

3 конкурс – артистичний показ епізоду (сценки) із життя студента «Які ми насправді»: на заняттях, на перерві, на спортивному майданчику, на тренуванні, в гуртожитку (вибір тематики визначався шляхом жеребкування).

4 конкурс – гумористичний коментар до зображення на екрані «Що це може означати?».

Для глядачів проводився окремий конкурс на кмітливість, в якому найбільш активними були С.А.Арсененко (33 гр.) та Д.С.Желтоухов (24 гр.).

За результатами гри І місце за одноголосним рішенням журі здобули студенти 33 гр., ІІ місце – 25 гр., ІІІ місце – 21 гр., IV місце – 24 гр., V місце – 23 гр.

Команда-переможець була нагороджена грамотою, а кожен учасник команди – додатковими балами з дисциплін кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту.

Всі учасники гри отримали солодкі призи та позитивний настрій.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG