Конкурс педагогічної майстерності - 2017

Залиште оцінку
(3 голосів)
Конкурс педагогічної майстерності - 2017

19 квітня в Навчально-науковому інституті історії, етнології та правознавства імені О.М.Лазаревського ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка пройшов конкурс педагогічної майстерності серед студентів 4-го курсу. У заході, що традиційно організовується кафедрою педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін (модератор конкурсу – старший викладач А.В.Католик), взяли участь команди 40, 41 та 42 груп.

Професійні компетентності студентів оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли науковий співробітник Українського інституту національної пам’яті, кандидат історичних наук С.М.Горобець; завідувач навчальної практики університету, старший викладач кафедри педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін Т.М.Тимошенко та доцент кафедри всесвітньої історії, кандидат історичних наук І.І.Еткіна. Функцію незалежного освітнього експерта та спостерігача за оцінюванням учасників конкурсу виконував старший викладач кафедри педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін, кандидат історичних наук О.М.Герасимчук.

Упродовж конкурсу команди презентували педагогічні розповіді, моделювали та розігрували в ролях проблемні ситуації, демонстрували фрагменти уроків і виховних годин. Не залишили глядачів байдужими авторський варіант проведення батьківських зборів Дмитра Драніка (40 група), яскравий опис життя цариці Клеопатри у виконанні Вікторії Багмет (42 група), інтерактивна гра 40 групи «Займи позицію». Особливо запам’ятався присутнім театралізований сюжет розповіді «Піратський одяг» та фрагмент уроку на піратську тематику, вміло підготовлений командою 41 групи (Анна Тимошенко, Ганна Шаповал, Олександр Єфіменко, Ігор Бирюк та ін.).

Гарні костюми, природне почуття гумору, взаємна підтримка та високі акторські здібності студентів кожної команди створили атмосферу справжнього свята.

За результатами конкурсу 1-е місце здобула команда 41 групи, 2-е – 42 групи, 3-є – команда 40 групи.

Вітаємо переможців та бажаємо всім студентам Інституту історії подальших творчих звершень на шляху до педагогічної майстерності!

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG