Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Стильна зачіска як запорука успіху

Залиште оцінку
(1 голос)
Стильна зачіска як запорука успіху

Мабуть кожному з наших читачів доводилося відчувати дискомфорт від незадоволення власною зачіскою. Розв’язання цієї проблеми – справа абсолютно індивідуальна. Для більшості хлопців достатньо прикластися гребінцем до пишної (або не дуже) шевелюри, щоб відчути себе «на коні». Дівчатам у цьому плані набагато складніше досягти оптимального результату. Тому, як правило, вони вдаються до послуг професіоналів.

В ідеалі представниці прекрасної статі звертаються до салонів краси або персональних стилістів, якщо необхідно внести елементарні зміни до зачіски. Проте, для багатьох дівчат і жінок справжньою знахідкою стає волосся на заколках. Подібне рішення дозволяє досягти бажаного результату у максимально короткі терміни. Тобто, не потрібно чекати довгі місяці і навіть роки, доки волосся досягне омріяної довжини і буде приваблювати погляди всіх чоловіків.

Сьогодні висловлюється чимало аргументів на підтримку штучного нарощування волосся і проти цього методу. Абсолютної і єдино правильної відповіді відносно використання волосся у заколках, мабуть, не знайти. Ті щасливиці, кому не знайомі проблеми із рідким або ламким волоссям можуть з чистою совістю розповідати про необхідність збереження природних даних своєї зачіски. Якщо ж у силу різних обставин ви не можете похвалитися густим і довгим волоссям, а хочеться виглядати «на всі 100%», то використання накладного волосся стане найбільш простим і ефективним методом досягнення позитивного результату.

Зважитися на цей крок буває не так просто. Проте, з допомогою інтернет-магазинів зробити його набагато простіше. Перевагою використання Всесвітньої Павутини є відсутність будь-якого прямого контакту з реалізатором продукції і необхідністю пояснення причин і особливостей зміни іміджу. Замовити зміни до зачіски можна в онлайн-режимі без будь-яких коментарів відносно претензій і вимог, якщо результат не задовольнить сподівання щодо нового образу. Ваш експеримент зможете оцінити лише ви. Якщо результат не задовольнить сподівання, то завжди можна зробити вигляд, що мова йшла лише про невинний розіграш, у рамках якого ви вирішили поставити експеримент над власним образом.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG