Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Сам собі лікар

Залиште оцінку
(1 голос)
Сам собі лікар

Економічна скрута та вкрай низький рівень довіри до сучасної медицини змушує багатьох українців вдаватися до самолікування. Це абсолютно неприйнятний підхід, який дуже часто призводить до тяжких, а інколи й до трагічних наслідків. Хочеться вірити, що лікарі сімейної медицини, які незабаром повинні з’явитися у наших містах і селах, позитивно вплинуть на ситуацію. Проте, це аж ніяк не означає, що наша «безкоштовна» медицина стане дешевшою. Адже, навіть елементарні термометри і стерильні рукавички навряд чи подешевшають.

Втім, як доводить практика, при бажанні можна забезпечити себе і свою родину медичними засобами першої необхідності за порівняно помірними цінами. Як і багато інших товарів, медичні засоби, реалізовані через мережу Інтернет, коштують значно дешевше, ніж придбані в оффлайні. Переконатися в цьому можна, відвідавши сайт https://medlan.net/. Основна маса товарів, розміщених на сайті, більше зацікавить представників різноманітних медичних установ. Проте, пересічному користувачу теж цікаво буде ознайомитися з представленими пропозиціями і реальними цінами.

Насамкінець хочеться ще раз наголосити, що ні в якому разі не потрібно намагатися самостійно діагностувати ту чи іншу хворобу або ж лікуватися тими самими пігулками, які допомогли сусіду чи сусідці. Але, якщо мова йде про придбання загальновживаних засобів, то зовсім необов’язково переплачувати тільки тому, що лікар рекомендував купувати їх у певному аптечному кіоску, де він має свою частку від прибутку.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG