«Що? Де? Коли?» для школярів Чернігівського району

Залиште оцінку
(6 голосів)
«Що? Де? Коли?» для школярів Чернігівського району

11 лютого у Седневі відбувся перший районний інтелектуальний турнір «Що? Де? Коли?». Свої знання та вміння їх застосовувати продемонстрували 11 команд із загальноосвітніх шкіл Чернігівського району.

Цього дня всі учасники турніру отримали відзнаки та подарунки, а переможці – ерудити з Количівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – перехідний Кубок і, звичайно, символ мудрості – Велику Сову.

Приємно, що до участі в церемонії нагородження запросили і представників нашого університету. Цінні подарунки від ректора університету Миколи Носка отримали команди Андріївської та Халявинської загальноосвітніх шкіл, які продемонстрували ґрунтовні знання з історії рідного краю.

Сподіваємося, що старшокласники району так само активно долучаться до участі у конкурсі «Моя Чернігівщина», ініційованого нашим університетом, а також візьмуть участь у щорічній Універсіаді, що відбудеться 18 березня.

Окремо слід відзначити високий рівень організації заходу і висловити слова вдячності заступнику голови Чернігівської райдержадміністрації Андрію Курданову, директору Седнівського НВК Валерію Іванову, працівникам відділу освіти і сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.


 

Віталій Барбаш
Фото Віктора Кошмала

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG