Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Готуємось до літнього відпочинку

Залиште оцінку
(0 голосів)
Готуємось до літнього відпочинку

Незважаючи на те, що зима вже четвертий місяць радує снігом і морозом, багато хто почав планувати літній відпочинок. Адже час летить дуже швидко і вже в травні-червні можна відкривати пляжний сезон. У зв’язку з цим виникає два ключових питання – куди їхати і де жити? Спробуємо розібратися з можливими варіантами.

Літній відпочинок традиційно асоціюється з морем. Тому з напрямом визначитися дуже просто – на південь, до берегів Чорного або Азовського морів. А от з місцем проживання ситуація не така однозначна. Когось влаштовує намет неподалік від моря, а хтось хоче відпочивати у більш комфортних умовах. Більш вибагливим відпочивальникам рекомендуємо ознайомитися з варіантами, які пропонує агенція нерухомості одеса. На сайті зібрано чимало корисної інформації щодо купівлі-продажу та оренди нерухомості в Одесі і області. Як показує практика останніх років, оренда квартир та будинків в Одесі протягом літнього сезону стає все більш популярною. Особливо, якщо мова йде про тривалий сімейний відпочинок. У цьому випадку зручності і комфорт точно не будуть зайвими.

Багато хто вважає, що заздалегідь домовлятися про житло не варто, а всі питання можна вирішувати на місці. Ці оптимісти досить слушно зауважують, що пропозицій щодо оренди від місцевих жителів завжди більше, ніж відпочиваючих. Але, не потрібно забувати, що на відпочинок у Криму сьогодні наважується порівняно невелика кількість українців, а основна маса їде якраз до Одеської і Херсонської областей. Як результат – ймовірність знайти комфортне і недороге житло без попередньої домовленості серйозно знижується.

Слід також враховувати, що попереднє замовлення житла дає можливість отримати максимально повну інформацію щодо інфраструктури району проживання. Молодіжні компанії, наприклад, прагнуть крім моря отримати ще й розважальну програму. А сім’ї з маленькими дітьми, навпаки, намагаються жити подалі від нічних клубів і дискотек. Перелік можна продовжувати, але мораль зрозуміла – краще заздалегідь планувати свій відпочинок і ви уникнете багатьох неприємних сюрпризів.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG