Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Знайомимося з сучасними матеріалами – газобетон

Залиште оцінку
(0 голосів)
Знайомимося з сучасними матеріалами – газобетон

ХХІ століття – це не лише новітні інформаційні технології, а й зовсім інші підходи до будівництва. За останні роки з’явилася низка нових матеріалів і технологій, що значно полегшують життя як професійним будівельникам, так і аматорам, які прагнуть збудувати невеликий заміський будиночок або ж справжній сучасний котедж. Один із таких матеріалів – газобетон.

Чимало користувачів обґрунтовано доводять, що газобетон на сьогодні є матеріалом, що найбільш повно поєднує принцип оптимальної ціни та якості. З цією тезою можна погоджуватися, можна сперечатися, але факти свідчать про те, що газобетонні блоки з кожним роком користуються все більшого популярністю.

Купити газобетон можна у будівельних гіпермаркетах, а також у численних Інтернет-магазинах. Наприклад, на сайті Керамік Фест – https://keramikfest.com.ua/wallblocks/aerated_concrete ви зможете знайти газобетон, а також інші будівельні матеріали за цінами, що виглядають значно привабливіше, ніж у звичайних магазинах. Дуже зручно, що скористатися послугами цього магазину можуть мешканці не лише Київщини, а й інших регіонів України. Сервіс доставки матеріалів забезпечить оперативне виконання замовлення до будь-якої області.

Чим же приваблюють матеріали з газобетону будівельників у різних країнах світу? Експерти виділяють декілька переваг:

  • порівняно низька вартість;
  • високі теплоізоляційні характеристики;
  • незначне навантаження на фундамент;
  • технологічність;
  • простота у використанні;
  • висока швидкість будівельних робіт.

Як будь-який інший матеріал, газобетон має певні недоліки. Перш за все, мова йде про необхідність виконання оздоблювальних робіт з метою захисту газобетонної стіни від перепадів вологості. Проте, на фоні численних переваг, це не такий вже і суттєвий недолік. Тим більше, що спектр оздоблювальних матеріалів, які можуть використовуватися у поєднанні з газобетоном – душе широкий.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG