Круглий стіл у ЗНЗ №20

Залиште оцінку
(3 голосів)
Круглий стіл у ЗНЗ №20

27 жовтня 2016 року в Чернігівській ЗОШ №20 був проведений круглий стіл на тему ”Організація навчально-дослідницької діяльності як пріоритетний напрям у розвитку здібностей учня” за участі педагогічного колективу школи та викладачів і магістрантів фізико-математичного факультету Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка.

Викладачі кафедри вищої математики та методик навчання фізико-математичних дисциплін виступили перед вчителями з доповідями на теми:

  1. Історія та сьогодення фізико-математичного факультету ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка (ст. викл. каф. ВМ та МНФМД А.В.Заворотинський).
  2. Науково-практичні конференції як один з напрямів науково-дослідницької діяльності студентів (к.п.н., доц. каф. ВМ та МНФМД Л.О.Соколенко).
  3. Про підготовку спеціалістів з галузі ”Математика” (к.ф.-м.н., ст. викл. каф. ВМ та МНФМД Т.М.Зінченко).

Магістрантка фізико-математичного факультету О.І.Шибирин розказала про кваліфікаційну роботу з МНМ ”Методика формування навичок евристичної діяльності учнів у процесі навчання математики старшої школи” та експериментальну перевірку результатів дослідження, яку вона проводитиме на базі Чернігівської ЗОШ №20.

Були розглянуті можливі перспективи подальшої співпраці фізико-математичного факультету ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка з учителями кафедри фізико-математичних дисциплін Чернігівської ЗОШ №20.

Подальша робота триває.

 

Кандидат педагогічних наук
Л.О.Соколенко

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG