Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Дещо про харчування бодібілдерів

Залиште оцінку
(0 голосів)
Дещо про харчування бодібілдерів

Абсолютна більшість юнаків рано чи пізно починають замислюватися над тим, щоб зробити своє тіло максимально привабливим, міцним і «накачаним». Хтось паралельно мріє позбутися зайвої ваги, а комусь, навпаки, хочеться стати більш «габаритним».

Як правило, перший крок, зроблений на шляху до ідеальної фігури полягає у заняттях фізкультурою чи спортом. Це може бути біг, плавання, піднімання «заліза» і т.д. Проте, незабаром стає зрозуміло, що одних лише фізичних навантажень недостатньо, щоб отримати розвинені і рельєфні м’язи. Будівництво спортивної статури вимагає повноцінного харчування і дотримання режиму.

Чи обов’язково вживати стероїди для нарощування м’язів?

Однозначної відповіді на це запитання не існує. Все залежить від того, яку саме мету переслідує бодібілдер. Якщо мова йде про те, щоб підготувати фігуру до відкриття пляжного сезону, то, звичайно, не варто вдаватися до вживання продукції фармацевтичної галузі. Постійні тренування у поєднанні з правильним харчуванням обов’язково дадуть необхідний результат. Як виключення – можна паралельно вживати вітамінні комплекси.

Для тих же спортсменів, хто вирішив професійно займатися бодібілдингом або хоче брати участь у різноманітних шоу, спеціально розроблені комплекси препаратів, скоріше за все, стануть необхідними. Детальніше познайомитися з популярними препаратами і готовими курсами можна тут. На сайті також можна дізнатися скільки коштує той чи інший препарат і навіть замовити його доставку. Але, попередньо ми б радили познайомитися з цікавою добіркою матеріалів у вкладці «Статті». Там досить об’єктивно проаналізовані позитивні і негативні наслідки вживання різних препаратів, можливі побічні ефекти і т.д.

Не пігулками єдиними…

Профільні спеціалісти Farm-Pump стверджують, що включення будь-яких препаратів у тренувальний процес потрібно обов’язково погоджувати з лікарем. Дилетантський підхід тут неприпустимий, бо може завдати значної шкоди організму замість покращання фігури.

Крім того, ні в якому разі не можна забувати, що фармацевтичні комплекси – це лише додаток до фізичних вправ. При цьому не варто форсувати процес тренувань і намагатися наростити м’язи у мінімально короткі терміни. Наш організм побудований таким чином, що будь-які негативні спроби зовнішнього впливу, особливо на гормональному рівні, призводять до порушення функцій окремих органів та систем. Мабуть, ніхто не захоче наростити м’язи за рахунок пошкодження печінки чи статевої системи. Повірте, воно того не варте.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG