Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Гральні автомати – історія та сьогодення

Залиште оцінку
(1 голос)
Гральні автомати – історія та сьогодення

Гральні автомати на сучасному етапі розвитку суспільства користуються популярністю більше, ніж на протязі століття. Якщо ж вести мову про азартний бізнес взагалі, то його історія налічує рівно стільки років, скільки існує людство.

«Ты помнишь, как все начиналось…»

Чимало наших сучасників навіть не уявляють звідки і як з’явилися гральні автомати. Хоча, як це не дивно, існує історично зафіксований факт початку ери гральних автоматів. Прототип сучасного грального автомату з’явився в Англії у 1885 році, проте, не здобув популярності серед пересічних громадян.

Вважається, що батьком цього напрямку гральної індустрії є Чарльз Фей, який приїхав з Німеччини до Сполучених Штатів у пошуках кращої долі. Першу в історії «слот-машину» німецький емігрант створив у 1895 році. Liberty Bell невдовзі став користуватися шаленою популярністю. Гральні автомати починають масово встановлювати власники численних барів і салунів.

Сьогодення

Попри те, що гральні автомати вже давно досягли пенсійного віку, вони, як і раніше, користуються популярністю. І це, незважаючи на заборону існування гральних закладів у населених пунктах низки європейських країн, у т.ч. й України.

Нинішні автомати змінили дизайн і місце «прописки», але продовжують приваблювати азартних гравців. Для того, щоб випробувати фортуну сьогодні не потрібно нікуди їхати чи йти. Для отримання доступу до гральних автоматів достатньо мати комп’ютер, підключений до мережі Інтернет.

Ще одна особливість сучасних онлайн закладів – можна спробувати свої сили у тестовому режимі, не витрачаючи коштів. Для багатьох потенційних гравців ця опція стає справжнім «холодним душем». Адже, дуже швидко з’ясовується, що у виграші, як правило залишається лише гральний заклад. А кількість улюбленців долі, які здобули перемогу, мізерно мала у порівнянні з кількістю відвідувачів.

А що буде завтра?

Робити будь-які прогнози у сучасному мінливому світі – справа невдячна. Проте, окремі заяви наших можновладців свідчать про можливе пом’якшення «режиму» для гральних закладів. Зокрема, український генпрокурор Юрій Луценко заявив, що є всі передумови для легалізації діяльності казино в «елітних» готелях. Знаючи «гнучкість» нашого законодавства можна очікувати радикальних змін у сфері гральної індустрії.

При підготовці матеріалу використовувалася інформація з Вікіпедії.

Детальніше з сучасними гральними автоматами можна познайомитися на сайті http://clubvulkan777.com/igrovye-avtomaty/.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG