Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Зимова гума – час прийшов

Залиште оцінку
(1 голос)
Зимова гума – час прийшов

Чимало наших викладачів і студенів користуються не лише громадським, а й власним автомобільним транспортом. Тож, не зайвим буде нагадати – прийшов час «перевзувати» свого чотириколісного помічника. Для цього навіть не обов’язково виходити з дому. Інтернет-магазин допоможе вирішити всі проблеми.

А може якось обійдеться?

Чимало новачків наївно вважають, що можна обійтися без зимового комплекту гуми. Хочеться одразу зауважити, що такий варіант теж прийнятний, але за однієї умови – з жовтня по квітень ваш автомобіль буде відпочивати в гаражі. Якщо ж плануєте виїздити хоча б раз-два на тиждень, то варто не ризикувати, а знайти прийнятний варіант зимового «взуття» для авто на http://rezina.fm/shini/winter.

Тим паче, що зимова гума коштує не так вже й дорого. Особливо у порівнянні з наслідками ДТП, які постійно трапляються з першим снігом і ожеледицею. Щоб у цьому переконатися можна просто ознайомитися з ціновими пропозиціями, люб’язно наданими магазином Rezina.fm.

Зима ще далеко

Багато автомобілістів помилково вважають, що зимовий сезон починається з випаданням першого снігу. Насправді, це зовсім не так. Якщо середньодобова температура знизилася до +5°C – +7°C, то не варто випробовувати долю і діставати зимову гуму. Якщо ж її в запасі немає, то знову згадуємо про магазин http://rezina.fm/shini/yokohama.Досвідчені водії стверджують, що при зниженні температури до вказаних меж літня гума втрачає свої властивості і не забезпечує якісного маневрування та гальмування.

Що ж стосується вибору компанії-виробника і типу гуми, то все залежить від ваших фінансових можливостей, умов та інтенсивності експлуатації автомобіля.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG