Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Соціальні мережі для творчих людей

Залиште оцінку
(0 голосів)
Соціальні мережі для творчих людей

Сучасне суспільство важко уявити без Інтернету і соціальних мереж. Ми стали настільки залежними від віртуального світу, що багато хто не уявляє як можна жити без спілкування у мережі.

Сьогодні можна говорити про сформованість цільової аудиторії у різних мережах. Скажімо, «ВК» віддають перевагу школярі та студенти. Їх батькам більше до вподоби «Однокласники». Фейсбук приваблює соціально активних людей (громадських активістів, бізнесменів, журналістів).

Але останнім часом почали з’являтися мережі з так би мовити «вузькою» спеціалізацією. Наприклад, якщо ви любите читати, пробуєте писати і вивчаєте творчість сучасних російських письменників, то цілком логічно, що захочете познайомитися з творчими людьми, які можуть розказати чимало цікавого.

Саме для цієї категорії ентузіасти створили «клуб», в якому обговорюються останні новинки сучасної літератури, розкриваються секрети майстерності, аналізуються твори починаючих авторів, проводяться конкурси і т.д. Ця мережа відкрита для всіх бажаючих. Достатньо пройти нескладну процедуру реєстрації і можна долучатися до участі у всіх проектах.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG