Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Чи можна відремонтувати айфон або смартфон?

Залиште оцінку
(0 голосів)
Чи можна відремонтувати айфон або смартфон?

Подібне запитання рано чи пізно постає практично перед кожним. Адже, якою б надійною не була техніка, але кожен пристрій має свій термін придатності. Крім того, дуже часто електронні пристрої перестають працювати в результаті неналежного з ними поводження.

Типові несправності

Представники компаній, які займаються ремонтом айфонів, смартфонів, планшетів та інших електронних пристроїв стверджують, що, як правило їм доводиться мати справу із стандартним набором проблем.

Скажімо, фахівці Всеукраїнського сервісного центру стверджують, що частіше за все клієнти звертаються до спеціалістів після того, як їх електронний улюбленець банально випав з рук і вдарився об підлогу, асфальт, каміння і т.ін. В результаті подібного падіння традиційно руйнується корпус, розбивається екран, перестають працювати камера чи мікрофон. Більшість з цих несправностей досить швидко «лікуються» простою заміною пошкоджених елементів. За умови, що ці запчастини є в наявності. Якщо ж їх доведеться додатково замовляти, то час ремонту може затягнутися.

Ще одна типова проблема – ремонт залитого айфона. Складається враження, що багато хто настільки зрісся з гаджетом, що не може випустити його з рук ні під час купання, ні під час миття посуду. Проте, електронні пристрої дуже не люблять не лише воду, а й підвищену вологість. Тож, купання їм «здоров’я» аж ніяк не додає. І проблеми зі зникненням інформації після купання практично гарантовані.

Вартість ремонту айфона

Слід пам’ятати, що у будь-якому випадку остаточна вартість ремонту може бути визначена тільки після детального вивчення пристрою. Але приблизну оцінку можна зробити і самостійно, завітавши на сайт http://vscenter.com.ua/ або зателефонувавши за номером (044) 377-71-66.

При цьому не забувайте, що заміна однакових елементів у різних моделях може дуже сильно відрізнятися за ціною. Скажімо, заміна LCD екрана в iPhone 4, 4S буде вартувати близько 850 грн, для iPhone  5, 5C ця ж процедура обійдеться вже у 1700 грн, а для iPhone 5S – 1800 грн.

Остерігайтеся «кулібіних»

Деякі користувачі після того як айфон перестає працювати починають шукати шляхи економії на ремонті. Тим паче, що сьогодні вистачає «кулібіних», які готові взятися за ремонт будь-чого і за досить помірну плату.

Як правило подібна економія ні до чого хорошого не призводить. Адже подібні «майстри» не мають серйозного досвіду роботи, використовують дешеві запчастини і не дають ніяких гарантій. Тож, вигідніше звернутися до сервісного центру, аби бути впевненим в отриманні якісних послуг.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG