Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Чи важко вгадати результат спортивного змагання?

Залиште оцінку
(0 голосів)
Чи важко вгадати результат спортивного змагання?

З приходом осені активізувався не лише навчальний процес у вишах, а й відновилися різноманітні спортивні турніри. Тож, у студентів знову з’явилася можливість відвідати футбольні матчі Ліги Чемпіонів і Ліги Європи або стати свідками баталій у волейбольній Суперлізі України. Причому, відати волейбольні матчі можна зовсім безкоштовно, не виїжджаючи з Чернігова.

 

Не секрет, що не має такого вболівальника, який би не робив прогнозів перед початком гри улюбленої команди. Причому, в багатьох випадках вболівальники зі стажем з дуже високою вірогідністю можуть передбачити чим закінчиться та чи інша баталія. Звичайно, подібний азарт не може не супроводжуватися різноманітними парі. Враховуючи, що XXI століття – це століття інформаційного прориву, будувати прогнози, робити ставки і отримувати винагороду можна, не виходячи з дому. Наприклад, на сайті www.vulkan-champion.com/ua. Це, мабуть, один з найпопулярніших ресурсів у сегменті гральної індустрії, причому, адаптований для українських вболівальників.

Види ставок або кому що до вподоби

Якщо в класичних радянських лотереях «Спортпрогноз» можна було вибрати один із трьох можливих варіантів закінчення гри (перемога команди, програш і нічия), то сьогодні їх кількість збільшилася у багато разів.

Крім того, значно зросла кількість видів спорту, на які можна робити ставки. Перелік звичних ігрових видів спорту (футбол, волейбол, хокей і т.д.) поповнився досить екзотичними (американський футбол, гольф, боулз і т.п.) і зовсім новітніми (різновиди кіберспорту – Dota 2, World of Tanks, Heroes of the Storm та чимало інших).

Бонуси від організаторів

Сучасні сервіси онлайн прогнозів намагаються максимально ефективно привабити потенційних відвідувачів. Серед їх традиційних «фішок» – відкриття бонусного рахунку. Мова йде про можливість оформлення ставок на реальні події без будь-яких капіталовкладень.

Само собою, що отримати бонусні кошти можна лише після того, як буде поповнено реальний рахунок. Вони призначені для оформлення ставок і не можуть бути виведені з онлайн-сервісу у чистому вигляді.

Особливості реєстрації

Характерною особливістю сучасних сайтів азартних ігор є простота реєстрації потенційних учасників. Для цього достатньо мати зареєстровану адресу електронної пошти і можливість поповнювати електронний рахунок.

При цьому існує затверджений перелік способів і методів поповнення рахунку через:

  • банківську карту (Visa або MasterCard);
  • сервіс Приват24;
  • діючі термінали;
  • систему Liqpay.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG