Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Змістовна зустріч з досвідченим педагогом: уроки креативності та професійного зростання

Залиште оцінку
(1 голос)
Змістовна зустріч з досвідченим педагогом: уроки креативності та професійного зростання

20 вересня 2024 року відбулася змістовна та натхненна зустріч за ініціативи Олени Воєділової, кандидатки педагогічних наук, доцентки кафедри педагогіки, психології та методики фізичного виховання Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, зі стейкхолдером — вчителем фізичної культури Конотопського ліцею № 9 Конотопської міської ради Сумської області Миколою Зарубою. Під час зустрічі Микола Заруба поділився своїм безцінним досвідом збереження ефективності навчання в надзвичайно складних умовах воєнного стану.

На зустрічі були розкриті важливі аспекти впровадження реформи НУШ (Нова українська школа), а також обговорено переваги та труднощі цього процесу в контексті сучасних викликів. Присутні здобувачі освіти та викладачі мали змогу поставити актуальні питання й отримати відверті та професійні відповіді від педагога-практика.

Особливу увагу було приділено розвитку креативності майбутніх педагогів. Микола Заруба запропонував оригінальні вправи та завдання, спрямовані на стимулювання творчого мислення й професійного зростання. Така атмосфера співтворчості сприяла взаємному обміну досвідом і підкреслила важливість креативного підходу в освітній діяльності.

Зустріч справила сильне враження на учасників і підтвердила значення спільної роботи в умовах сучасних викликів. Висловлюємо щиру подяку Миколі Зарубі за його активну участь, готовність ділитися цінним педагогічним досвідом та важливий внесок у розвиток освітнього процесу.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG