Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Як студенти першого курсу занурилися у світ спорту: захопливий квест до Дня фізичної культури і спорту!

Залиште оцінку
(1 голос)
Як студенти першого курсу занурилися у світ спорту: захопливий квест до Дня фізичної культури і спорту!

16 вересня на факультеті фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка було весело та енергійно. Студентське самоврядування організувало захоплюючий квест для першокурсників, присвячений Дню фізичної культури і спорту. Цей захід став чудовою можливістю для новачків познайомитися зі студентським життям, знайти нових друзів та відчути справжній командний дух.

Що відбувалося на квесті?

Команди студентів проходили серію різноманітних спортивних завдань та випробувань. Смуга перешкод, естафети, інтелектуальні загадки на спортивну тематику ‒ все це вимагало не тільки фізичної підготовки, але й спритності, швидкості мислення та командної роботи.

Солодкий стіл для чемпіонів

Після квесту на учасників чекав приємний сюрприз ‒ "солодкий стіл" із смачними частуваннями! Це був чудовий спосіб відновити сили після активностей та обговорити враження від пройдених завдань. Новачки мали можливість поспілкуватися, поділитися емоціями та відсвяткувати свої маленькі перемоги у дружній атмосфері.

Навіщо це потрібно?

Квест став не лише розвагою, але й чудовою нагодою показати, наскільки важливо підтримувати здоровий спосіб життя та займатися спортом. Він також допоміг першокурсникам відчути себе частиною великої спортивної родини факультету. Такі заходи мотивують студентів розвиватися та бути активними учасниками університетського життя.

Результати та враження

За результатами квесту всі учасники отримали масу позитивних емоцій, а найкращі команди були нагороджені призами. Однак головною перемогою став підйом командного духу та натхнення до нових спортивних звершень.

Відгук одного з учасників: "Це було неймовірно! Ми познайомилися з одногрупниками, спробували свої сили в різних спортивних дисциплінах, а солодкий стіл став приємним завершенням цього насиченого дня!"

Приєднуйтесь до нашої спортивної родини!

Якщо ви теж прагнете бути активним учасником університетського життя та бажаєте весело й корисно проводити час ‒ не пропустіть наступні заходи факультету фізичного виховання. Слідкуйте за анонсами та долучайтеся до нашої спортивної родини!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG