Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

«30 років після Чорнобиля»

Залиште оцінку
(3 голосів)
«30 років після Чорнобиля»

12 травня в залі засідань Чернігівської міської ради розпочала роботу ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні проблеми екологічної психології: Еколого-психологічні наслідки криз та катастроф» (30 років після Чорнобильської катастрофи), присвячена пам’яті фундатора вітчизняної екологічної психології – доктора психологічних наук, професора Василя Олексійовича Скребця.

Відкриваючи захід, з вітальним словом до присутніх звернувся ректор Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка Микола Носко. Він наголосив, що професіоналізм, знання та досвід присутніх фахівців, дають усі можливості для розвитку сфери екологічної психології.

Голова Чернгігівської міської ради Владислав Атрошенко побажав учасникам конференції плідної співпраці, жвавих дискусій та висловив впевненість, що результати роботи будуть упроваджені у практичну діяльність. Також міський очільник нагородив переможців конкурсу учнівської творчості «Екологічний погляд у майбутнє».

Конференція проходить у формі пленарних засідань, в дусі дискусій з поміркованою полемікою та великим зацікавленням вчених.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG