Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Янголи Спорту: пам'ятний захід у Чернігові

Залиште оцінку
(1 голос)
Янголи Спорту: пам'ятний захід у Чернігові

25 липня 2024 р. в Чернігівському обласному історичному музеї відбулася зворушлива церемонія пам'яті загиблих воїнів-спортсменів, яка зібрала десятки людей для вшанування героїв . У цей день згадували подвиги Янголів Спорту, більшість з яких були випускниками Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка. Їхні рідні та друзі ділилися щемливими спогадами про мужність, любов до життя і Батьківщини полеглих захисників.

Спорт, як символ відновлення і сили духу, був представлений магістрантом факультету фізичного виховання Сергієм ДОВБИШЕМ через зворушливі розповіді про те, як залучення до фізичної активності допомагає колишнім військовослужбовцям знайти новий сенс життя.

Незабутнє враження залишила презентація світлин французького фотохудожника Юрія БІЛАКА, яка буде представлена на Олімпійських Іграх у Парижі. Під мелодії у виконанні Світлани ВЕРТЕБНОЇ кожна фотографія презентації розповідала історію про любов до життя та незламність духу наших героїв.

Пам'ять про Янголів Спорту житиме вічно, а їхні подвиги нагадуватимуть нам про ціну свободи.

Слава героям, які віддали своє життя заради нашого майбутнього!

Захід відбувся за ініціативи Юлії ПАРИШКУРИ, нашої випускниці, к.п.н., доцента кафедри фізичної культури, спорту та реабілітації Державного торговельно-економічного університету (м. Київ), і за підтримки Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка, у рамках угоди про співробітництво між цими закладами. Щиро дякуємо Юлії Володимирівні за організацію цієї важливої події.

Висловлюємо щиру подяку директору музею Максиму БЛАКИТНОМУ за надану можливість провести цей пам'ятний захід у стінах музею та за його неоціненний внесок у збереження пам'яті про наших героїв.

За чудовий вокально-музичний супровід заходу дякуємо Світлані ВЕРТЕБНІЙ, волонтерці, дружині та матері воїнів-захисників, солістці театру пісні «Забава» Чернігівського центру культури та мистецтв, кавалера медалі «За оборону Чернігова».

Дякуємо Віктору КОШМАЛУ за прекрасний фоторепортаж.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG