Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Від імені колективу факультету фізичного виховання щиро вітаємо професорку Ганну ЖАРУ з нагоди здобуття нової кваліфікації!

Залиште оцінку
(1 голос)
Від імені колективу факультету фізичного виховання щиро вітаємо професорку Ганну ЖАРУ з нагоди здобуття нової кваліфікації!

Завершення Полтавського державного медичного університету за освітньою програмою "Громадське здоров’я" є вагомим досягненням, яке підтверджує Ваш високий професіоналізм та відданість освітянській справі. Отримання диплома з відзнакою є свідченням Вашої наполегливості та майстерності.

Здобуття ступеня магістра в галузі знань "Охорона здоров’я" та спеціальності "Громадське здоров’я" є значним кроком у Вашій кар'єрі. Це свідчить про Ваше бажання постійно розвиватися, вдосконалювати свої знання та навички для подальшої роботи на благо нашого університету та суспільства в цілому.

Ваша праця є натхненням для багатьох студентів та колег. Ми впевнені, що нові знання і вміння допоможуть Вам ще більше сприяти розвитку Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка та Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка, а також підготовці висококваліфікованих фахівців у сфері охорони здоров’я

Бажаємо Вам подальших успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я, творчого натхнення та здійснення всіх Ваших задумів і мрій!

За дорученням колег,

з повагою,

Декан факультету фізичного виховання Сергій КУДІН

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG