Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Науково-практична конференція у Луцьку: Олег Шеремет та Анатолій Цьось укріплюють співпрацю між університетами

Залиште оцінку
(1 голос)
Науково-практична конференція у Луцьку: Олег Шеремет та Анатолій Цьось укріплюють співпрацю між університетами

13-14 червня 2024 року у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулася VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Фізична активність і якість життя людини». Подібні конференції мають велике значення для розвитку наукових досліджень та зміцнення зв'язків між ЗВО, оскільки вони сприяють обміну знаннями та досвідом між фахівцями, створюють умови для формування спільних наукових проектів та підвищують загальний рівень дослідницької діяльності у сфері фізичної активності та здоров'я.

Ректор Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка, доктор юридичних наук, професор Олег ШЕРЕМЕТ привітав учасників конференції. Він зазначив, що фізична активність є ключовим фактором у підтримці якості життя кожної людини, а також важливим елементом у системі підготовки здобувачів освіти.

Після привітання, Олег Семенович разом із доктором педагогічних наук, професором Олександром ПРОНІКОВИМ, презентував дослідження на тему «Фізична активність в системі підготовки здобувачів освіти у закладах вищої освіти». Презентація викликала жвавий інтерес та стала основою для цікавої дискусії серед учасників конференції.

Професор Олег ШЕРЕМЕТ, скориставшись нагодою, зустрівся з ректором Волинського національного університету імені Лесі Українки, доктором наук з фізичного виховання та спорту, професором Анатолієм Цьосем. Під час зустрічі сторони відзначили важливість обміну досвідом у підготовці майбутніх фахівців фізичної культури та спорту, а також значення спільної роботи над науковими дослідженнями у галузі спортивної медицини, реабілітації та здорового способу життя. Особливу увагу було приділено перспективам проведення спільних конференцій, семінарів та тренінгів, які сприятимуть підвищенню професійного рівня викладачів і студентів.

У зустрічі також взяв участь декан факультету фізичної культури, спорту та здоров'я Волинського національного університету, кандидат наук з фізичного виховання, доцент Василь ПАНТІК, який висловив підтримку та готовність до активної співпраці у реалізації зазначених ініціатив.

Висловлюємо вдячність Збройним Силам України. Завдяки вашій мужності та самовідданості, навіть у цей складний час, ми маємо змогу продовжувати наукову діяльність і проводити такі важливі заходи. Щиро дякуємо за вашу службу і жертовність!

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG