Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Дебют і спортивний дух: тенісисти НУЧК на Універсіаді!

Залиште оцінку
(0 голосів)
Дебют і спортивний дух: тенісисти НУЧК на Універсіаді!

Вперше за останні роки тенісисти Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка взяли участь в Універсіаді України - 2024 з настільного тенісу, яка відбулася у Чернівцях. Ця подія стала важливим етапом для нашої команди та можливістю продемонструвати свої спортивні здібності на всеукраїнському рівні.

 

Студенти факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка Анастасія ПАВЛЮК, Дарія САМОСУД і Сергій МОСКАЛЕНКО показали комбіновану гру та високий рівень майстерності, що свідчить про їхню підготовку і наполегливість. Незважаючи на те, що участь була дебютною, вони змогли виявити свої найкращі якості та гідно представити наш університет.

Особливу подяку хочемо висловити тренеру команди, кандидату педагогічних наук, доценту Миколі ЛАЗАРЕНКУ. Його професіоналізм, відданість справі та вміння надихати команду стали запорукою успіху наших спортсменів. Під його керівництвом студенти мали змогу отримати безцінний досвід та вдосконалити свою майстерність.

Загалом, Універсіада-2024 стала чудовою нагодою не лише для спортивних досягнень, але й для створення теплої дружньої атмосфери серед учасників. Вітаємо всіх спортсменів з їхніми досягненнями та бажаємо нових успіхів на спортивному фронті! Ця можливість з'явилася завдяки зусиллям та самовідданості Збройних Сил України, які забезпечують мир і спокій у нашій країні, даючи нам можливість займатися спортом і досягати нових вершин. Щиро дякуємо за їхню відвагу та служіння. Слава Україні! Героям слава!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG