Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Університетський акцент проєкту програми ЮНІСЕФ Україна

Залиште оцінку
(1 голос)
Університетський акцент проєкту програми ЮНІСЕФ Україна

Реалізація проєкту «Delivery of Humanitarian/Recovery WASH response in cities, towns, amalgamated communities, hromadas, in support to children, parents, and caregivers» («Надання гуманітарної допомоги/відновлення водопостачання у містах, селищах, об’єднаних громадах, громадах на підтримку дітей, батьків та опікунів») торкнулася і нашого університету, зокрема його жіночої спільноти.

Проєкт різноспрямовано стосувався інформаційного забезпечення та практичної реалізації, при цьому передбачав підвищення доступу до безпечної питної води, відповідних санітарно-гігієнічних засобів, покращення практики гігієни у територіальних громадах, надання гендерно-чутливих послуг щодо води, гігієни, санітарії (WASH).

У рамках реалізації проєкту учасникам була надана гуманітарна допомога – комплекти, які стануть в нагоді практики гігієни жіночого здоров’я.

У рамках реалізації Програми стартувала широка інформаційно-просвітницька тренінгова кампанія з питань жіночого здоров’я у 6 територіальних громадах Чернігівської області (Менській, Куликівській, Бахмацькій, Ніжинській, Бобровицькій та Чернігівській). Проведення такого змісту тренінгових занять сприяє формуванню самоосвітньої компетентності і дає змогу у цікавій і доступній формі оволодівати знаннями, вміннями з питань жіночого здоров’я, що сприятимуть становленню відповідної мотивації до самоосвіти в даному напрямку.

         Університетська спільнота вдячна громадській організації «Жінки і діти України – наше майбутнє» та Програмі ЮНІСЕФ Україна.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG