Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

НУЧК і День Європи в Україні

Залиште оцінку
(1 голос)
НУЧК і День Європи в Україні

НУЧК і День Європи в Україні

Традиційно, у травні, згідно Указу Президента наша країна святкує День Європи в Україні.

13 травня 2024 року у стінах Міського палацу культури ім. Радченка Чернігівською міською радою проведено захід приурочений цьому дню.

Національний університет «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г.Шевченка, який в свою чергу, також активно розвиває та зміцнює співпрацю з європейськими закладами вищої освіти та іншими установами, постійно розширюючи географію та напрями міжнародної співпраці, був запрошений на зустріч. Делегацію університету очолила проректорка з наукової роботи Наталія НОСОВЕЦЬ.

Молодіжну спільноту міста вітав Секретар Чернігівської міської ради Олександр ЛОМАКО. Було також презентовано відеоролик про міжнародну співпрацю Чернігівської міської територіальної громади, допомогу країн-партнерів нашому місту.

Згідно Розпорядження Чернігівської міської ради № 178-ркп/вс від 06 травня 2024 року за вагомий внесок у зміцнення співпраці на європейському рівні, розвиток демократичних цінностей та з нагоди Дня Європи оголошено Подяки Чернігівського міського голови: колективу Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, Христині ГОРБАЧ та Юлії СКЛЯР - студенткам факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв НУЧК.

Відзначення Дня Європи у нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації.  

У Центрі сучасного соціально-культурного простору Міського палацу культури, який було відкрито у рамках святкування Дня Європи, проходить ще і фото-проєкт «2096 кілометрів – далеко, але так близько» , фото-художника, студента навчально-наукового інституту професійної освіти та технологій НУЧК Валентина Бобира. На виставці представлені паралелі 40 світлин Аахен - Чернігів. До речі, наш університет плідно співпрацює з Рейнсько - Вестфальським технічним університетом Аахена.

Віримо, що найближчим часом Україна стане частиною Європейського Союзу, бо європейський вектор розвитку – це запорука нашої незалежності, соціальної справедливості та стрімкого розвитку науки і культури.

За інформацією відділу міжнародних зв’язків та соціального партнерств

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG