Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ABINBEV EFES UKRAINE - стейкхолдери ОП Харчові технології та інженерія

Залиште оцінку
(0 голосів)
ABINBEV EFES UKRAINE - стейкхолдери ОП Харчові технології та інженерія

2 травня відбулась зустріч студентів природничо-математичного факультету, які навчаються за ОП Харчові технології та інженерія, ОП Хімія, ОП Екологія, та викладачів зі стейкхолдерами – провідними менеджерами міжнародної компанії ABINBEV EFES UKRAINE Юлією Руєвою (фахівчинею з процесів управління персоналом), Андрієм Волошенко (менеджером пивоварного виробництва) та Костянтином Чорнораєм (менеджером технічним) у змішаному форматі. Представники підприємства презентували цікаву та змістовну лекцію з виробництва заводу «Чернігівська броварня», розповіли про новітні тенденції в галузі пивоваріння, про ресурсозберігаючі технології та сучасні вимоги до конкуренто спроможних працівників. Повідомили, що виробництво потребує інженерів з харчових технологій, лаборантів-хіміків, екологів.

Під час зустрічі також відбулося обговорення підготовки фахівців за ОП Харчові технології та інженерія (перший рівень вищої освіти) та ОП Харчові технології оздоровчих продуктів (другий рівень вищої освіти), що є важливим для оновлення зазначених освітніх програм.

Дякуємо фахівцям міжнародної компанії ABINBEV EFES UKRAINE за підтримку освітніх програм кафедри хімії, технологій та фармації та співпрацю!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG