Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Прокачай своє Майбутнє: Викладачі кафедри фізичного виховання та хореографії мотивують майбутніх абітурієнтів – як зробити правильний вибір для успіху

Залиште оцінку
(1 голос)
Прокачай своє Майбутнє: Викладачі кафедри фізичного виховання та хореографії мотивують майбутніх абітурієнтів – як зробити правильний вибір для успіху

У сучасному світі профорієнтація є ключем до успішного життєвого шляху, допомагаючи кожному знайти своє місце в суспільстві та обрати діяльність, яка приноситиме задоволення і користь. Вибір, зроблений на основі профорієнтації, може суттєво вплинути на якість життя, оскільки він спрямовує особистісний розвиток у правильному напрямку.

24 квітня 2024 року команда викладачів кафедри фізичного виховання та хореографії Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка продемонструвала учням випускних класів Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, як ентузіазм та професійна підготовка можуть перетворити профорієнтаційний захід на захоплююче й надихаюче дійство.

Зустріч із майбутніми абітурієнтами розпочалася з розповіді завідувачки кафедри, к.пед.н., доцентки Тетяни ЖЛОБО про багату історію університету, якому незабаром виповниться 325 років Цьогорічним випускникам було представлено унікальні програми Факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка, що охоплюють широкий спектр освітніх і спортивних дисциплін – від традиційних видів спорту, таких як футбол та баскетбол, до сучасних напрямків, таких як черлідинг та інноваційний фітнес StickFit, який Тетяна ЖЛОБО представила на майстер-класі. Крім того, викладач Ангеліна ШЕВЧУК вразила учнів майстерністю у сучасних хореографічних техніках Hip-Hop, показавши, як можна поєднувати спорт із мистецтвом Ірина СИЧОВА і Ольга ТРОНЕНКО доповнили захід практичними майстер-класами з функціонального фітнесу з петлями Trx та стретчингу відповідно, наголошуючи на важливості розуміння анатомії та фізіології тіла для ефективного й безпечного тренування.

Воркшопи були наповнені енергією і натхненням, заохочуючи учнів до активної участі, живого обміну ідеями та створення атмосфери співпраці. Цей захід нагадав кожному, що вибір професії – це вибір способу життя, а навчання в університеті – це не просто отримання диплома, а й вибір перспективи та шлях до самореалізації.

Ми всі повинні пам'ятати, що такі заходи можливі завдяки нашим захисникам. Їхня самовідданість і мужність забезпечують мир і безпеку, дозволяючи молоді мріяти та вільно обирати свій шлях. Висловлюємо щиру подяку Збройним Силам України за їхню службу та відвагу, які роблять можливим наше світле майбутнє. 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG