Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Крокуємо до європейського освітнього простору

Залиште оцінку
(1 голос)
Крокуємо до європейського освітнього простору

Студенти нашого університету активно долучаються до міжнародних програм та обмінів. Їх мета – здобути цінний досвід, розширити свої знання, пізнати нове та поділитися набутими вміннями, культурою.
Зокрема, Усик Дарина, студентка 3 курсу природничо- математичного факультету, напрямку Екологія в Національному університеті "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка минулого року взяла участь у науковій программі TSSP NatSci 2023. За час проведений в місті Торунь, встигла познайомитися з однодумцями з інших країн, розповісти про свій рідний край, попрацювати над спільними проєктами та поглибити свої знання в галузі природничих наук.

Цього року вона з нетерпінням чекає на поїздку до Польщі в рамках програми Study Tours to Poland. Завдяки цій подорожі Дарина зможе не лише розширити свої знання про польську культуру та систему освіти, але й відчути атмосферу Лодзь, прогулюючись її мальовничими вулицями та відвідуючи знакові місця. Це чудова можливість для розвитку особистості, здобуття цінного досвіду та розширення своїх знань, а її досвід дозволяє щиро рекомендувати всім бажаючим долучатися до таких ініціатив, розширювати спектр своїх комунікацій, знань та можливостей. Разом до мрії.

 

За інформацією відділу міжнародних зв’язків та соціального партнерства

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG