Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Робота! Досвід! Практика!

Залиште оцінку
(0 голосів)
Робота! Досвід! Практика!

03.04.2024 за ініціативи Кафедра соціальної роботи та освітніх і педагогічних наук вже традиційно відбулася чергова зустріч з представниками дитячих оздоровчих таборів. Організатор - доцент нашої кафедри Федір Віталійович Могильний.

 

Цього разу зустріч проходила з Галиною Миколаївною, керівницею Центру дитячих співдружностей ДПУ «Міжнародний дитячий центр "Артек". На зустрічі здобувачі освіти дізналися про головну мету діяльності дитячого центру - реалізація державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей, проведення спеціальних заходів соціального, виховного, медичного, гігієнічного, спортивного характеру, що забезпечують організацію дозвілля дітей, відновлення фізичних і психічних функцій дитячого організму, сприяють розвитку духовності та соціальної активності дітей, економічних і соціальних інтересів держави і працівників центру та провадження ринкової діяльності в цій сфері.

Зустріч пройшла у форматі діалогу. Здобувачів цікавили питання, які стосуються обов'язків наставника, кількості дітей у товаристві, особливостей програми та можливостей працевлаштування на тривалий термін.

Цікавою приємністю став коментар Галини Миколаївни, щодо високої якості підготовки наших здобувачів, які працюють у Міжнародному дитячому центрі "Артек" з 2016 року. Відповівши взаємністю, всі присутні подякували гостям за зустріч, можливість отримати досвід, пройти практику та працевлаштуватися.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG