Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Вода – джерело життя, вода – джерело миру

Залиште оцінку
(1 голос)
Вода – джерело життя, вода – джерело миру

20 березня 2024 року на базі Деснянського басейнового управління водних ресурсів відбулася online конференція, присвячена Всесвітньому дня водних ресурсів під гаслом «Вода для миру». який відзначається щорічно 22 березня. У заході взяли участь близько 50 учасників, серед яких працівники водогосподарської галузі басейну Десни, студенти, учні та викладачі провідних навчальних закладів міста.

 

Серед учасників були і представники екологічної спільноти Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка. Студенти І і ІІ курсу ОП Екологія природничо-математичного факультету нашого університету виступили з доповідями і презентаціями, підготовку яких координувала Світлана ПОТОЦЬКА, доцент кафедри біології.

Серед виступаючих студентів-екологів були: Анастасія ЗМЕУ і Вікторія ШУМСЬКА., студентки 18 групи з доповіддю «Про воду для дітей та дорослих: сучасні аспекти цінності води для світу», Марина ЛЮБКО та Орест СКИБА «Вода – джерело життя, вода – джерело миру»; Аліна ГУБСЬКА і Кирил ЛОБОДА, студенти 28 групи з доповіддю «Природні та антропогенні чинники та їх вплив на водні ресурси»

Також до конференції з виступом «Оцінка екологічного стану малих річок м. Чернігова та рекомендації», долучився Олександр ГАВРИЛЕНКО, випускник магістратури ОП 101 Екологія (2024) нашого університету, який зараз працює за фахом – на посаді головного спеціаліста відділу іхтіології Управління державного агентства меліорації, рибного господарства та продовольчих програм Чернігівської області.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG