Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Київський круглий стіл: стратегії успіху для спорту та освіти

Залиште оцінку
(1 голос)
Київський круглий стіл: стратегії успіху для спорту та освіти

14 березня 2024 р. у Києві відбулась знакова подія, що об'єднала експертів, вчених та практиків з усієї України . Декан Факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка Сергій КУДІН, доцент кафедри ППМФВ Марія ТРОЯНОВСЬКА та аспірант кафедри спорту Сергій КУЖЕЛЬНИЙ мали честь бути частиною круглого столу "Фізична культура і спорт в освітньому просторі: сучасні вимоги", організованого Державним торговельно-економічним університетом.

 

На порядку денному стояло багато важливих питань: від актуальних тенденцій до визначення ключових стратегій удосконалення фізичної культури та спорту в освітньому процесі України.

Сергій КУЖЕЛЬНИЙ представив презентацію "Саморегуляція як фундамент успіху у фізичній культурі та спорті: стратегії та техніки", яка знайшла відгук у слухачів та сприяла плідній дискусії серед учасників. Обмін досвідом і знаннями під час круглого столу відкрив нові горизонти для подальшого розвитку фізичної культури та спорту в освітньому просторі. Обговорення не обмежилося лише саморегуляцією, а також охопило широкий спектр аспектів, від психологічної підготовки до інноваційних навчальних методик, що разом відіграють ключову роль у формуванні здорової нації та підготовці висококваліфікованих фахівців .

У цей складний час для нашої країни, кожна зустріч експертів, кожна обговорена ідея та досвід набувають особливої ваги. Те, що ми сьогодні робимо для розвитку фізичної культури та спорту, має не лише формувати здорову націю, а й зміцнювати духовну стійкість українського народу .

Вдячні організаторам за можливість бути частиною цієї вагомої події і сподіваємося на подальшу співпрацю!

В цей важливий період, висловлюємо вдячність усім, хто стоїть на захисті нашої країни, дозволяючи нам продовжувати працювати, навчатися та розвиватись. Нехай наша спільна праця стане частинкою великого внеску у зміцнення та процвітання України  

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG