Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Посібник із оглядом програм ЄС для України

Залиште оцінку
(0 голосів)
Посібник із оглядом програм ЄС для України

Фонд Східна Європа (ФСЄ) розробила посібник «Огляд програм Європейського Союзу, доступних для заявників з України», щоб ознайомити українських проєктних менеджерів із широким спектром програм ЄС і допомогти з підготовкою конкурентоспроможних проєктних заявок до них.

 

Авторами видання є кандидат психологічних наук, експерт у сфері місцевого та регіонального розвитку Мирослав Кошелюк та докторка філософії з європейських студій та соціології Лаура Трофін.

Головна мета цього посібника – сприяти розвитку компетенцій серед місцевих та регіональних управлінців України та підвищувати їхню спроможність ефективно використовувати європейські ресурси для розвитку своїх громад.

Завантажити посібник «Огляд програм ЄС, доступних для заявників з України».

Документ охоплює широкий спектр програм, включаючи секторальні програми ЄС, програми міжрегіональної, транскордонної та транснаціональної співпраці та нові фінансові інструменти, спеціально розроблені для підтримки України.

Також у посібнику розглядаються особливості підготовки проєктних заявок та надаються рекомендації з пошуку актуальних конкурсів для залучення фінансування.

Посібник «Огляд програм ЄС, доступних для заявників з України» підготовлений у межах програми «Відновлення і стійкість», яка реалізується Фондом Східна Європа коштом Федерального уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Зміст цього видання не обов’язково відображає позицію Федерального уряду Німеччини, GIZ та Фонду Східна Європа. Розповсюджується безплатно.

 

За інформацією відділу міжнародних зв’язків та соціального партнерства

 

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG