Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Спорт, наука, віра в майбутнє: відновлення наукової лабораторії факультету фізичного виховання

Залиште оцінку
(1 голос)
Спорт, наука, віра в майбутнє: відновлення наукової лабораторії факультету фізичного виховання

У наш час наука становить ключовий чинник прогресу суспільства. Особливо значущим є внесок наукових досліджень у галузі фізичного виховання та спорту, які сприяють покращенню здоров'я та фізичних здібностей людей. У цьому аспекті, науково-дослідна лабораторія психофізіології м'язової діяльності Факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка займає важливу позицію. Її діяльність дозволяє розвивати наукові підходи до оптимізації тренувальних процесів і покращення спортивних результатів.

 

Створення лабораторії стало можливим завдяки значній праці та ініціативі доктора педагогічних наук, професора Сергія ПРИЙМАКА. Він не лише знайшов та встановив складне діагностичне обладнання, але й забезпечив унікальні можливості для дослідження функціональних здібностей людського організму.

Під час облоги Чернігова в лютому-березні 2022 року, в умовах повномасштабного вторгнення, лабораторія зазнала значних пошкоджень. Проте, завдяки ініціативі та невпинній роботі професора Приймака С.Г., лабораторія була повністю відновлена.

На порозі 19-річчя з дня заснування лабораторії, її засновник прийняв візит ректора Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка, професора Олега ШЕРЕМЕТА, Важливо підкреслити, що саме завдяки значній підтримці ректора було можливо відновити лабораторію, що свідчить про його незаперечний внесок у розвиток наукової інфраструктури університету.

Наукові лабораторії, особливо у воєнний час, мають неоціненне значення. Вони не лише сприяють розвитку науки та освіти, але й підтримують дух стійкості та непереможності серед громади Відновлення лабораторії у такий непростий час є яскравим прикладом віри в майбутнє та непохитної волі до перемоги.

Висловлюємо щиру подяку Сергію ПРИЙМАКУ за його невтомну працю та вклад у розвиток наукових досліджень.

Щиросердечно дякуємо ректору Олегу ШЕРЕМЕТУ за його вагому підтримку у відновленні нашої лабораторії.

У ці нелегкі для країни часи кожен внесок у справу перемоги є безцінним. Робота наших науковців, підтримка освітніх ініціатив, а головне, мужність та героїзм наших захисників, усе це разом творить міць та непереможність України. Дякуємо кожному, хто працює на благо нашої країни, хто кожен день докладає зусиль до нашої спільної перемоги

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG