Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ВИКЛАДАЧІ УНІВЕРСИТЕТУ ПРО ЦЬОГОРІЧНИЙ КОНКУРС-ЗАХИСТ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ ЧЛЕНІВ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МАН СЕКЦІЇ «ПЕДАГОГІКА»

Залиште оцінку
(1 голос)
ВИКЛАДАЧІ УНІВЕРСИТЕТУ ПРО ЦЬОГОРІЧНИЙ КОНКУРС-ЗАХИСТ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ ЧЛЕНІВ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МАН СЕКЦІЇ «ПЕДАГОГІКА»

17 лютого завершився ІІ етап щорічного Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів Малої академії наук України секції «Педагогіка». До складу журі увійшли: Ірина Лисенко – проректорка з науково-методичної роботи ІППО імені К.Д. Ушинського (голова журі), Наталія Стрілецька – доцентка кафедри дошкільної та початкової освіти, заступник декана з наукової роботи факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв та Ірина Кулик – доцентка кафедри педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка (члени журі).

 

Конкурс-захист складався з 3 етапів:

  • заочне оцінювання учнівських робіт, що полягало в рецензуванні наукових робіт членами журі та оцінюванні рукописів за критеріями;
  • постерний захист, що передбачав безпосереднє спілкування учасників з членами журі у формі питань-відповідей з метою перевірки рівня самостійності виконання дослідження, глибини володіння матеріалом роботи та знань з галузі науки;
  • наукова конференція, на якій учасники демонстрували вміння виокремлювати найбільш суттєве у дослідженні, обґрунтовувати цінність наукових здобутків для педагогіки, брати участь в дискусії.

Тенденції педагогічних досліджень Чернігівської МАН 2024 – актуалізація наукових ідей та конструктивне використання в умовах НУШ творчої спадщини відомих педагогів, діяльність яких пов’язана з Чернігівщиною; психолого-педагогічне дослідження професійного самовизначення учнівської молоді та шляхи удосконалення профорієнтаційної роботи на рівні закладу загальної середньої освіти.

Цінність цьогорічного конкурсу ще й у тому, що його учасники (учні 9-11 класів прагнуть пов’язати своє життя з професією вчителя.

Тож дякуємо майбутнім студентам НУЧКу та їх науковим керівникам за цікаві та змістовні наукові роботи!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG