Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Журналісти-освітяни: будуємо співпрацю в галузі журналістики

Залиште оцінку
(1 голос)
Журналісти-освітяни: будуємо співпрацю в галузі журналістики

 15 лютого викладачі кафедри української мови і літератури взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції  «Сучасні соціокультурні трансформації: медіа, мова, комунікації», організованій кафедрою журналістики та мовної комунікації гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

 

Під час пленарного засідання учасники конференції порушили низку питань сьогодення, зосібна, говорили про консолідацію українського суспільства та дієвість антифейкових ресурсів під час війни, підготовку майбутніх журналістів, важливість правильно побудованої мовної політики та ін.

 

Важливим результатом конференції стала ініціатива створення Міжуніверситетської академічної спільноти «Журналісти-освітяни», до якої запросили долучитися й Національний університет «Чернігівский колегіум» імені Т.Г. Шевченка.

 

У межах заходу працівники кафедри журналістики і мовної комунікації поділилися досвідом створення й роботи навчальної медіалабораторії, де майбутні журналісти мають можливість здобувати компетенції у створенні якісного телевізійного й радіопродукту. Гордістю медіалабораторії є знімальний павільйон, який оснащений сучасним обладнанням – камерами, мікрофонами. Відзняті матеріали студенти монтують у спеціальному монтажному кабінеті. Готові сюжети можна подивитися на університетському телеканалі «Свій НУБіП». У затишній творчій атмосфері студенти-журналісти також працюють і над радіопрограмами й практикують написання медійних текстів.

 

Уклінно дякуємо колегам за чудове свято наукового слова і розкіш комунікації та покладаємо великі надії на спільну працю в галузі журналістики!
 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG