Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Career Weeked у Чернігові: професійна самореалізація молоді завжди на часі

Залиште оцінку
(1 голос)
Career Weeked у Чернігові: професійна самореалізація молоді завжди на часі

Протягом 19-20 січня цього року,  у Чернігові платформа Career Hub Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми USAID «Мріємо та діємо», провела захід Career Weeked (кар’єрний вікенд). Дводенний офлайн інтенсив для молоді  спрямований на отримання актуальної інформації щодо можливостей працевлаштування, здобуття прикладного досвіду проходження реальних співбесід з роботодавцями та отримання практичних навичок для власного професійного розвитку.  

 

Партнерами проєкту виступили Міністерство молоді та спорту України, Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, громадська організація «Українська монолітність» та молодіжний простір aWARe Zone Youth Hub.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся ректор Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, доктор юридичних наук, професор Олег ШЕРЕМЕТ.

  • «На даному етапі університет, попри воєнний стан,  робить усе можливе, щоб надати кожному студенту та студентці якісні освітні послуги. Адже, після перемоги країну чекає відбудова, а вона неможлива без висококваліфікованих молодих випускників», зазначив ректор. 

Університет постійно організовує презентації, тренінги, проводить різноманітні зустрічі-знайомства з роботодавцями, практикує також тренінги з розвитку компетентностей та навичок працевлаштування. І цей досвід показує, що існує великий попит на комунікацію студентів з роботодавцями.

Олег Шеремет наголосив,  що Міністерство освіти і науки України визначило рівень працевлаштування  випускників одним із ключових показників якості вищої освіти. І, хоча, НУЧК входить в першу 10-ку з працевлаштування своїх студентів для мене, як для ректора, найважливішим є успіх наших випускників та їх постійне вдосконалення і розширення можливостей у  прагненні розвиватися та самореалізовуватися.

«Україна впевнено крокує  до Європейського Союзу, і у нас з’явився гарний шанс створити європейську історію успіху рідного університету. І ми вже це робимо, результати цьому – співпраця із ЗВО Польщі, Латвії, Болгарії, Франції.

Що ж зберігаймо самобутність, надалі шануймо традиції і створюймо нові, генеруймо ідеї для розвитку держави, продовжуймо з упевненістю рухатися в майбутнє, долаючи труднощі сьогодення. Зростаймо разом», завершив свій виступ ректор університету О.ШЕРЕМЕТ.

Дводенний офлайн захід пройшов у форматі тренінгів, групових та індивідуальних занять, коротких інтерв’ю-консультацій з представниками роботодавців з державних структур, бізнесу та громадського сектору.

Захід промайнув на одному диханні, залишив по собі тільки позитивні враження та емоції, нові здобуті навички, знайомства та досвід. Команді організаторів дякуємо,  бажаємо сил і наснаги для проведення подібних змістовних заходів для української молоді.

Разом до перемоги!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG