Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ЖІНОЧЕ ЗДОРОВ’Я – МАЙБУТНЯ ЗАПОРУКА ЗДОРОВОЇ НАЦІЇ

Залиште оцінку
(1 голос)
ЖІНОЧЕ ЗДОРОВ’Я – МАЙБУТНЯ ЗАПОРУКА ЗДОРОВОЇ НАЦІЇ

На минулому тижні, 16 січня 2024 року, в Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка відбулася важлива подія для освітян окремих громад Чернігівської області пройшов тренінг з розвитку гігієни, санітарії та жіночого здоров’я (WASH), за підтримки Дитячого фонду Організації об’єднаних націй - ЮНІСЕФ.

 

З вітальним словом до учасниць виступали: ректор університету професор, Олег ШЕРЕМЕТ; проректор з наукової роботи Наталія НОСОВЕЦ та завідувач кафедри біології доктор педагогічних наук Ольга МЕХЕД. Модератором заходу, ініціатором багатьох громадських ініціатив у нашому університеті та безпосередньо одним з тренерів виступила доцент кафедри біології Світлана ПОТОЦЬКА.

Участь в тренінгу, організованому громадською організацією «Жінки і діти України – наше майбутнє», взяли понад 30 вчителів освітніх предметів з проблематики здоров’я Чернігівської області, зокрема з 6 громад, зокрема: Чернігівської, Ніжинської, Менської, Куликівської, Бахмацької та Бобровицької.

Учасники отримали багато корисної інформації з питань гігієни та санітарії, зокрема важливості обговорення з дітьми та підлітками, в тому числі отримали практичні рекомендації. У центрі обговорень були аспекти впливу факторів різної природи на загальний стан жіночого здоров’я, психологічні та медичні аспекти фізіології організму жінки, а також обговорили найбільш поширені виклики, з якими стикаються дівчата та жінки, та способи їх вирішення.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG