Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ Featured

Залиште оцінку
(1 голос)
ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ

На факультеті дошкільної, початкової освіти і мистецтв 2024 рік розпочався захистами кваліфікаційних робіт студентів спеціальностей «Дошкільна освіта» і «Початкова освіта» денної та заочної форм навчання на здобуття другого (магістерського) рівня, які тривали впродовж двох тижнів – із 8.01.2024 по 19.01.2024.

Подані на розгляд атестаційних комісій наукові роботи – якісні наукові дослідження, що відповідають запитам сучасних реформаційних процесів і вносять інноваційний компонент у роботу закладів дошкільної та початкової освіти. Партнерська взаємодія в освітній галузі, формувальне оцінювання навчальних досягнень учнів, емоційний інтелект дошкільників і молодших школярів, кліпове мислення, лідерство, проєктна діяльність у формуванні ключових компетентностей, національно-патріотичне виховання і педагогічні засоби гармонізації ментального здоров'я вихованців під час війни – лише побіжний перелік аспектів, на які був звернений фокус дослідницької уваги молодих науковців.

Емоційне захоплення, з яким студенти ділилися своїми творчими напрацюваннями з експертами під час обміну науковим досвідом, віддзеркалювало їхню дослідницьку пристрасність і професійну амбітність.

З великою гордістю і радістю професорсько-викладацький склад факультету вітає талановитих студентів із успішними захистами магістерських досліджень і бажає миру, здоров'я, благополуччя і успішних упевнених кроків до нових професійних висот.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG