Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Спортивне Свято у НУЧК : Турнір з настільного тенісу 2023

Залиште оцінку
(1 голос)
Спортивне Свято у НУЧК : Турнір з настільного тенісу  2023

19 грудня 2023 року в Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка відбувся захоплюючий турнір з настільного тенісу . У цьому заході взяли участь як викладачі, так і здобувачі освіти, демонструючи свої навички та спортивний дух.

 

Атмосфера турніру була наповнена справжнім азартом та дружньою конкуренцією. Глядачі з захопленням підтримували учасників, а їх аплодисменти заповнювали спортивний зал. Кожен поєдинок був наповнений неймовірною енергією та майстерністю гравців.

Серед чоловіків перемогу здобув магістрант факультету фізичного виховання Сергій МОСКАЛЕНКО. Друге місце зайняв Федір КИРИЄНКО з Інституту психології та соціальної роботи, а третє місце виборов доцент Андрій ОСТРЯНКО, завідувач кафедри історії, археології та краєзнавства.

У жіночій категорії лідером стала студентка природничо-математичного факультету Дарія САМОСУД. На другому та третьому місцях розмістились Анастасія ПАВЛЮК і Ганна ТАРАБУТІНА з факультету фізичного виховання.

Особливі слова вдячності заслуговують організатори турніру – завідувачка кафедри фізичного виховання і хореографії, доцентка Тетяна ЖЛОБО та доцент цієї ж кафедри Микола ЛАЗАРЕНКО. Їхня праця та відданість справі зробили цей турнір незабутнім.

На завершення, хочеться висловити глибоку подяку Збройним Силам України, завдяки яким ми маємо змогу продовжувати навчання та займатися спортом. Ваша мужність та самовідданість є фундаментом для мирного і процвітаючого майбутнього нашої країни.

#ТурнірНастільнийТеніс2023 #СтудентськийСпорт

#Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка #Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG