Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Відкриття Можливостей: Інсайти молодих науковців

Залиште оцінку
(1 голос)
Відкриття Можливостей: Інсайти молодих науковців

У ці тяжкі часи для України, коли кожен день приносить нові виклики і випробування, надзвичайно важливо зберігати силу духу та віру в майбутнє. Саме в таких умовах 15 грудня 2023 року кафедрою спорту Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка під гаслом «Інновації у спорті: крокуємо до майбутнього заради України» було проведено І Науково-практичну конференцію молодих учених і здобувачів освіти «Актуальні питання фізичної культури і спорту».

 

Відкриття заходу розпочалося з натхненних вітальних слів академіка Миколи НОСКА та проректора з науково-педагогічної роботи Андрія КУЖЕЛЬНОГО. Їхні виступи були наповнені мудрістю та оптимістичним баченням майбутнього українського спорту. Також було відзначено, що проведення наукових конференцій і активне залучення молодих вчених є ключовими факторами для розвитку спортивної науки та поширення інноваційних ідей у галузі, що сприяють зміцненню та вдосконаленню спортивного потенціалу країни.

На секційних засіданнях взяло участь майже 50 здобувачів освіти. Свої доповоді представили 12 учасників.

Магістранти факультету фізичного виховання Андрій ШЕМЕЦЬ та Марія РОДИКОВА привернули особливу увагу аудиторії своїми захоплюючими, змістовними презентаціями. Вони розкрили тему відновлення спортивних споруд та установ Чернігівської області, яка постраждала в результаті повномасштабного вторгнення агресора. Новаторські ідеї магістрантів стали яскравим прикладом того, як інноваційне наукове мислення може внести суттєвий вклад у відбудову постраждалих регіонів, навіть у складних умовах.

Конференція була сповнена наукових дискусій, які охопили широке коло тем від новітніх методів у спортивному тренуванні до питань фізичного виховання та ролі фітнес-технологій в сучасному світі.

У ході наукових дискусій, які відображали невгасиму енергію молодих дослідників та їх прагнення до зростання, була визначена ключова роль спорту та фізичної культури у відновленні благополуччя людей, які зазнали впливу війни. Учасники дійшли консенсусу щодо питання – які переваги можуть принести нові програми, що інтегрують спортивні заходи для забезпечення фізичної та психологічної підтримки постраждалих, та яким чином це може сприяти розширенню можливостей для досліджень у сфері спортивної реабілітації.

На завершення, хочемо подякувати всім учасникам конференції за їх активну участь, за високий рівень представлених доповідей та ідей. Ваша відданість знанням та розвитку спорту в Україні є важливим кроком на шляху до нашої спільної мети – сильної, здорової та згуртованої нації.

Окремо хочемо подякувати завідувачці кафедри спорту, професорці Ользі БАГІНСЬКІЙ, за ефективну організацію конференції. ЇЇ робота та зусилля допомогли зробити цей науково-практичний воркшоп вдалим і продуктивним. Такі заходи відкривають нові горизонти для розширення спортивних можливостей в Україні та вносять значний вклад у формування здорової та активної молоді.

Велика подяка Збройним Силам України за невтомну відвагу та захист нашої країни. Ваша мужність є основою нашого мирного життя, що створює умови для проведення наукових заходів та розвитку освітніх ініціатив, які відіграють важливу роль у забезпеченні стабільності та прогресу нашого суспільства.

Ми з великим ентузіазмом чекаємо на наступні заходи, які стануть важливими у відкритті нових шляхів для наукових досліджень наших молодих вчених та студентів. Ми віримо, що ці події розкриють безмежні можливості для знань та інновацій, забезпечуючи потужний імпульс для подальшого наукового прогресу у галузі фізкультури і спорту.

#ФізичнаАктивність #ЗдороваНація #НауковийСемінар #СпортУкраїна #Освіта2023 #ІнноваціїУСпорт #НауковціТаТренери #ФітнесІРеабілітація #МолодьІЗдоров#НауковіДослідження #РозвитокСпортивнихНаук #ФізичнаКультура #ВідновленняІнфраструктури

#БлагополуччяТаСпорт

#ФітнесТехнології #ПідтримкаПостраждалихВідВійни

#МолодіВченіТаСтуденти #НовіГоризонтиСпорту

#НауковіДискусії #СтійкістьУкраїни

#Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка #Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG