Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

«Новорічна рукавичка»: Чернігів стає епіцентром юнацького кікбоксингу та національного духу

Залиште оцінку
(1 голос)
«Новорічна рукавичка»: Чернігів стає епіцентром юнацького кікбоксингу та національного духу

Відкритий чемпіонат ЧОО ГО «ВФСТ «Україна» з кікбоксингу ISKA на честь загиблих героїв України, відомий як «Новорічна рукавичка», відбувся 16.12. 2023 р. у Чернігові і став справжньою перлиною спортивних подій обласного центру. Зібравши понад 150 талановитих юних спортсменів, захід був прикладом не лише спортивного духу, але й непохитної єдності країни

 

Змагання розпочалися з хвилини мовчання, присвяченої Пам'яті Героїв, які віддали своє життя за свободу і незалежність України. Такий початок надав події особливої значущості та згуртував учасників. Вітальні слова від магістрантів факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка Андрія ШЕМЦЯ, Марії РОДИКОВОЇ та Артема РАКІТІНА нагадали про цінність миру і волі до перемоги та надихнули юних спортсменів на показ своїх найкращих якостей й на досягнення нових висот .

Атмосфера на спортивній арені була неймовірною: енергія змагань, запал учасників та їхніх тренерів створювали відчуття справжнього свя́та. Це було яскраве видовище, де кожен спортсмен, від наймолодшого до найстаршого, демонстрував незламність й витримку «Новорічна рукавичка» символізувала не лише змагання, але й стала втіленням надії та мрій юних спортсменів, які змагалися за звання кращих у своїх категоріях.

Тренерський склад переважної більшості кікбоксерів був представлений здобувачами післядипломної освіти факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка, включаючи Романа ЛУДАНИКА, Сергія ДЖЕМЕСЮКА, Володимира СОТІНА, Світлану ДЯЧЕНКО, Сергія КУЖЕЛЬНОГО, та студента цього ж факультету – Богдана БАЛАБКО. Всі вони заслуговують на окрему вдячність за свою роботу та вклад у розвиток талановитих юнаків і дівчат.

Завдяки невтомним зусиллям організаторів з ЧОО ГО «ВФСТ «Україна» та їхнього лідера Андрія КУЖЕЛЬНОГО, ці змагання стали не тільки спортивним заходом, але й культурним феноменом, який підкреслив важливість спорту в житті молодого покоління та української нації в цілому.

Турнір «Новорічна рукавичка» завершився, але його дух залишається з нами, надихаючи на нові досягнення та показуючи, що справжня сила – це Єдність і Воля до Перемоги. Завершуючи, хочемо висловити найглибшу подяку Збройним Силам України за їх невпинну боротьбу за нашу свободу. Ваша мужність та самопожертва є натхненням для кожного з нас. Слава Україні!

#ISKAUkraine #Кікбоксинг #НоворічнаРукавичка #ЧернігівКікбоксинг #ЮнацькийСпорт #ISKAУкраїна #СпортивнийДух #Пам'ятьГероїв #ЄдністьУкраїни #МолодеПокоління #СпортУкраїни #ШануємоГероїв #УкраїнськийДух #НаціональнаЄдність #СпортУкраїни #НепереможнаЧернігівщина #СпортивнаПодія

# Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка #Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка

Дякуємо Віктору Кошмалу за прекрасний фоторепортаж

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG