Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Співпраця заради здоров'я: Всеукраїнський семінар як каталізатор змін у фізичному вихованні

Залиште оцінку
(1 голос)
Співпраця заради здоров'я: Всеукраїнський семінар як каталізатор змін у фізичному вихованні

17 листопада 2023 року відзначилось особливою подією в освітньому та науковому житті країни: Всеукраїнським семінаром-практикумом за участю міжнародних фахівців «Фізично-активна молодь – здорова нація» . Цей захід, організований в онлайн-форматі, був ініційований представниками Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка: докторкою педагогічних наук, професоркою Юлією НОСКО та кандидаткою педагогічних наук, доценткою Тетяною ЖЛОБО .

 

Семінар став майданчиком для плідного обміну думками, досвідом між експертами, науковцями, педагогами та тренерами. Його головна мета полягала в освітленні останніх наукових досліджень та практичних досягнень у сфері фізичного виховання, спорту, фітнесу і реабілітації, презентації актуальних тенденцій та інновацій в цих галузях .

Захід включав у себе наукові доповіді, майстер-класи, інтерактивні сесії та дискусії, а також стимулював обмін думками та ідентифікацію нових напрямків у галузі спортивних наук . Семінар окреслив нові горизонти для майбутніх досліджень та визначив нові тренди теорії і практики фізичного виховання.

Завершуючи, хочеться підкреслити, що цей воркшоп, на нашу думку, сприятиме розвитку не лише професійних знань, але й міжособистісних зв'язків та спільних ініціатив .     Сподіваємось, що ідеї та інсайти, отримані у дискусіях, стануть каталізатором змін і нових досягнень у галузі оздоровлення, фізичного виховання та спорту!

Хочемо висловити щиру вдячність Галині КОЛОМОЄЦЬ, Начальнику відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» та Андрію Боляку, Президенту UkraineActive за змістовні і цікаві презентації.

Дякуємо організаторкам, зокрема проф. Юлії НОСКО та доц. Тетяні ЖЛОБО, за їх вклад та зусилля у реалізацію цього значущого заходу

Щиро дякуємо всім учасникам за їх активну участь у обговореннях .

 

Висловлюємо глибоку вдячність Збройним Силам України за їх неоціненний внесок у забезпечення миру та безпеки в нашій країні Їхня відданість та мужність є критично важливими для створення умов, в яких стає можливим проведення таких надихаючих та значимих форумів, що сприяють прогресу нашого суспільства .

 

 Вітаємо всіх з успіхом цього семінару та бажаємо подальших досягнень у розвитку фізичного виховання та спорту в Україні!

 

#НУЧК #NUChK #NUCHK #my_physical #nuchk_fitness_community

 

#кафедра_фізичного_виховання_та_хореографії_

 

#Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка#Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка

 

#fdpoim_nuchk #ФізичнаАктивність #ЗдороваНація

 

#НауковийСемінар #СпортУкраїна #Освіта2023

 

#ІнноваціїУСпорт #НауковціТаТренери #ФітнесІРеабілітація

#МолодьІЗдоров'я #НауковіДослідження

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG