Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Перші кроки в професійній кар'єрі тренера-викладача: Дискусія з випускником факультету фізичного виховання Олегом Зігліним

Залиште оцінку
(1 голос)
Перші кроки в професійній кар'єрі тренера-викладача: Дискусія з випускником факультету фізичного виховання Олегом Зігліним

Чи вам цікаво дізнатися, як втримати баланс у складній вчительській/тренерській роботі? Чи як готуватися до викликів у роботі з дітьми? Приєднуйтесь до нашого допису та діліться своїми враженнями та питаннями!

Лекція – це процес, який часто присипляє більшу частину студентів, але це не про студентів спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура) Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченкая. Так, в жвавій дискусії, 8 листопада, відбулася лекція «Перші практичні кроки в професійній кар’єрі тренера-викладача» з випускником факультету фізичного виховання, Олегом Зігліним. Пан Олег за плечима має великий педагогічний досвід роботи вчителя фізичної культури в ЗЗСО та тренера-викладача з спортивного орієнтування і скелелазіння.

 

Основний меседж, який доносився до здобувачів освіти – це важливість стати скульптором власного професійного зростання. Також пан Олег поділився зі студентами власним досвідом як зробити перші кроки та втримати баланс в складній вчительській/тренерській праці; бути готовим до викликів, що будуть зустрічатися в роботі з дітьми. Студенти мали змогу поставити питання лектору та почути корисні поради з особистого досвіду педагогічної роботи.

Дякуємо Олегу Зігліну за цікаву дискусію та корисний досвід! Ця зустріч була важливою для наших студентів, особливо тих, хто обирає шлях тренера-викладача. Нехай кожен із майбутніх фахівців стане скульптором свого професійного зростання та завжди пам'ятає про важливість виховання молодого покоління.

Вдячні студенти відзначили, що лекція надихнула їх переймати важливі практичні кроки в майбутній кар'єрі та робити свій внесок у розвиток фізичного виховання.

#ПрофесійнеЗростання#Освіта#Лекція#ФізичнаКультура

002003004

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG