Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Зустріч магістрантів спеціальності 028 Менеджмент СКД з Психологічною службою НУЧК

Залиште оцінку
(0 голосів)
Зустріч магістрантів спеціальності 028 Менеджмент СКД з Психологічною службою НУЧК
19.10.2023 р. на платформі Zoom відбулась зустріч викладачів (проф.. Ладонько Л.С.; доц.. Солдатенко О.І.; доц.. Воронко О.Г.; доц.. Нехай В.А.) і  магістрантів 1 та 2 курсів спеціальності 028 Менеджмент соціокультурної діяльності із керівником психологічної служби університету, кандидатом психологічних наук, доцентом Гірченко Оленою Леонідівною. Дана служба функціонує в НУЧКз вересня 2010 року. На зустріч були запрошені магістранти спеціальності Менеджмент соціокультурної діяльності та викладачі даної ОПП.
На зустрічі пані Олена поділилася досвідом роботи психологічної служби, окреслила основну мету діяльності, яка полягає в підвищенні ефективності освітньо-виховного процесу засобами психології та соціальної педагогіки. Окремо зупинилася на нагальних завданнях служби: сприяння повноцінному професійному та особистісному розвитку учасників освітньо-виховного процесу; допомога студентам та співробітникам у складних життєвих ситуаціях; профілактика та корекція девіантної та адиктивної поведінки серед студентів; підвищення психологічної культури учасників освітньо-виховного процесу; соціально-педагогічний супровід студентів з особливими потребами.
Наразі, в умовах дистанційного навчання у результаті військової інтервенції російської федерації діяльність психологічної служби університету зосереджена на оптимізації освітнього процесу, збереженні психічного здоров'я здобувачів, психологічна підтримка особистості в умовах війни, сприянні їх особистісному розвиткові,  консультуванні учасників освітньо-виховного процесу; психопрофілактики та психокорекції; соціологічних та психодіагностичних дослідженнях у студентських та викладацьких колективах за запитом керівників; соціально-психологічних тренінгах відповідно до інтересів та потреб студентів тощо.
Наприкінці зустрічі пані Олена запросила всіх присутніх звертатися до психологічної служби та до неї особисто для надання психологічної підтримки всім учасникам освітнього процесу, а це можна зробити щосереди у межах програми «Поруч з психологом», або у складі терапевтичної групи «Поруч із студентом».

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG