Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО PRO СОЦІАЛЬНИЙ БІЗНЕС»

Залиште оцінку
(1 голос)
ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО PRO СОЦІАЛЬНИЙ БІЗНЕС»

           Студенти та викладачі Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка є постійними учасниками міжнародних проектів та програм. 5 вересня у місті Чернігові на території молодіжного простору Aware Zone Hub відбулась ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО PRO СОЦІАЛЬНИЙ БІЗНЕС». Програма реалізується ГО «Маріупольська Спілка Молоді» в межах проєкту Міжнародної організації з міграції (IOM Ukraine) за фінансової підтримки Уряду Японії.


             Основною метою програми було визначити соціальну місію та впровадити кращі практики соціально-відповідального бізнесу; впровадити принцип безбар’єрності, працевлаштувати та включити в бізнес-процеси людей з інвалідністю, ВПО, ветеранів; побудувати і вдосконалити бізнес-процеси з урахуванням принципів соціальної відповідальності, залучити додаткові фінансові ресурси для розвитку бізнесу.
           Учасників заходу привітав ректор НУЧК імені Т.Г.Шевченка професор Олег Шеремет. Ректор підкреслив актуальність теми, висвітлив як важливо вдосконалювати бізнес процеси, впроваджувати нові методи ведення бізнесу в умовах воєнного стану в Україні. Ректор також торкнувся теми розвитку бізнес-середовища. На сьогодні університет є базою для підготовки висококваліфікованих фахівців з більш ніж 50 спеціальностей. Щороку кількість спеціальностей збільшується. Цікавою для присутніх була інформація про нову освітню програму яка є в університеті – «Підприємництво та торгівля».
           У тренінговій програмі взяли активну участь викладачі та студенти НУЧК ім. Т.Г.Шевченка, зокрема доктор економічних наук Руслан Лавров, голова студентської ради Катерина Бородавко та інші.

Як відбувався тренінг можна подивитись за посиланням:https://www.youtube.com/watch?v=Q0JVe5mHNsQ

 

 
 

IMG 4814IMG 4815IMG 4816IMG 4818

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG