Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Тренінгова програма «Україна майбутнього PRO соціальний бізнес»

Залиште оцінку
(1 голос)
Тренінгова програма «Україна майбутнього PRO соціальний бізнес»

Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка традиційно є учасником численних міжнародних проектів та програм. Зараз започатковуємо участь в тренінговій програмі «Україна майбутнього PROсоціальний бізнес». Наш ЗВО є організаційним партнером цього значущого заходу. Даний тренінг є проектом Міжнародної організації з міграції IOMUkraine фінансової підтримки уряду Японії. Маріупольська спілка молоді є співорганізатором заходу в Україні.

 

Основна мета програми - визначити соціальну місію та впровадити кращі практики соціально-відповідального бізнесу; впровадити принцип безбар’єрності , працевлаштувати та включити в бізнес-процеси людей з інвалідністю, ВПО, ветеранів; побудувати і вдосконалити бізнес-процеси з урахуванням принципів соціальної відповідальності, залучити додаткові фінансові ресурси для розвитку бізнесу.

До участі в заході планується залучення студентів та викладачів профільних спеціальностей як-то підприємництво та торгівля, туризм та готельно-ресторанна справа, менеджмент соціокультурної діяльності, тощо.

Для учасників/ць з м. Чернігова та громади програма пройде 5 вересня о 15:00 в офлайн форматі. Реєстраційна форма доступна за посиланням: https://forms.gle/otMzZi6wSDoVMbAo6;

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG