Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

З Днем Конституції!

Залиште оцінку
(1 голос)
З Днем Конституції!

Шановна громадо нескореної Чернігівщини!

Дорогі колеги, студенти!

Дозвольте щиросердно привітати всіх вас з Днем Конституції – одним з найвеличніших і значущи державних свят нашої рідної України.

 

Наша Конституція – своєрідний політико-правовий оберіг прав і свобод усіх українців, це – Закон-хранитель нашої суверенності й цілісності кордонів держави.

Український народ випестував свою Конституцію в горнилі багатовікової боротьби за незалежність, коли крок за кроком, зі століття в століття здобував право жити в своїй країні, на споконвічній батьківській землі й бути на ній творцем своєї долі.

Сьогодні підступний ворог підло й безцеремонно намагається позбавити нас цього святого права. Більше того, російські нелюди позбавляють українців не лише права, але й життя.

Болісними є ті тяжкі втрати, яких ми зазнаємо. Але українці не з полохливого десятка. Попри всі випробування ми згуртувалися і мужньо витримуємо удари «братів-освободителів».

Нині, в прямому сенсі, на передовій боротьби за нашу волю й незалежність перебувають лицарі із ЗСУ. Мирні, звичайні українські чоловіки й жінки вимушено взявши до рук зброю, захищають право на вільне життя, захищають Конституцію, захищають Україну.

І це їм і всім нам удається. Бо непоборним є той народ, який немов невтомний каменяр віками длубав скелю, що не давала дихати вільно й на повні груди.

Ми обов'язково переможемо. І вже в мирній країні, в святковий день 28 червня, шанобливо візьмемо до рук невеличку книжечку з гордим йменням – Конституція України.І серця наші сповняться гордістю, що ми – українці, що ми «єсть народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була».

Зі святом, з Днем Конституції!

З повагою

ректор                                                                                Олег ШЕРЕМЕТ

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG