Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Буревісник – бронзовий призер Універсіади

Залиште оцінку
(1 голос)
Буревісник – бронзовий призер Універсіади

Чоловіча команда з волейболу Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка (головний тренер Роман НОСКО) виборола третє місце у фінальних змаганнях серед закладів вищої освіти за програмою XVIII літньої Універсіади України 2023 року. Кращим нападаючим гравцем Універсіади став Віктор ЦИРУЛІК, студент 41 групи факультету фізичного виховання.

 

Ректор університету, професор Олег ШЕРЕМЕТ зустрівся з командою, аби особисто привітати бронзових призерів Універсіади-23 з вдалим виступом.

Вітаючи гравців та тренерів команди, Олег Семенович подякував за достойне представлення нашого університету на спортивних змаганнях та побажав подальших успіхів і перемог. Ректор відзначив прагнення гравців перемагати, бути досконалими, рішучими та згуртованими й підкреслив, що волейбол – це вид спорту, який формує команду, що є дуже важливим елементом успіху.

Окрім цього, було зазначено, що Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка розвивається і показує гарні результати за всіма напрямами – наука, освіта, спорт, культурно-мистецьке життя та інші.

Головний тренер команди Роман НОСКО й гравці, в свою чергу, висловили вдячність ректорату, ЗСУ за можливість навчатися, тренуватися і брати участь у змаганнях.

Декан факультету фізичного виховання Сергій КУДІН висловив окрему подяку ректору університету, професору Олегу ШЕРЕМЕТУ за підтримку і популяризацію студентського спорту.

voleybol 23

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG