Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Зустріч із стейкхолдером

Залиште оцінку
(0 голосів)
Зустріч із стейкхолдером

Зустріч із стейкхолдером, Богдановичем Володимиром Володимировичем, кандидатом педагогічних наук, заступником директора Департаменту культури і туризму, національностей  та релігій Чернігівської ОДА
12 квітня 2023 року відбулася зустріч із стейкхолдером, Богдановичем Володимиром Володимировичем, кандидатом педагогічних наук, заступником директора Департаменту культури і туризму, національностей  та релігій Чернігівської ОДА, начальником управління культури національностей та релігійі викладачами та здобувачами вищої освіти спеціальності 028 Менеджмент соціокультурної діяльності.
Зустріч із здобувачами вищої освіти та викладачами Володимир Володимирович розпочав із знайомства зі структурою, цілями, завданнями Департаменту культури і туризму, національностей  та релігій Чернігівської ОДА. Розповів про роботу Департаменту щодо реалізації державної політики у галузі культури, національностей, релігій та культурної спадщини.
Лектор відмітив надзвичайну важливість розуміння майбутніми менеджерами соціокультурної діяльності всіх завдань, що вирішує Департамент в межах своїх повноважень, а саме: забезпечення доступності усіх видів культурних послуг і культурної діяльності для кожного громадянина України;сприяння загальнонаціональній культурній консолідації суспільства, формуванню цілісного культурно-інформаційного простору, захисту та просуванню високоякісного різноманітного національного культурного продукту;аналіз стану та тенденції культурного розвитку області, вживання заходів щодо усунення недоліків;надання адміністративних послуги у встановленому порядку;участь у підготовці пропозицій до проектів програм соціально- економічного та культурного розвитку області тощо.
foto 1 
Під час безпосереднього спілкування із магістрантами були обговорені особливості та важливість адміністративної діяльності у культурній сфері, затребуваність фахівців цієї спеціальності на ринку праці, зміст освітньої програми спеціальності менеджмент СКД другого (магістерського) рівня вищої освіти. Стейкхолдер наголосив на винятковому значенні у освітній програмі дисциплін, що розвивають у майбутніх керівників саме адміністративно-управлінські компетентності, такі як «Адміністрування у соціокультурній сфері», «Сучасні стратегії культурної політики», «Культура національних меншин України».
foto 3
У ході зустрічі був підписаний «Договір про співпрацю» та «Договір про проведення практики здобувачів вищої освіти за спеціальністю 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» між Департаментом культури і туризму, національностей  та релігій Чернігівської ОДА  та Національним університетом «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка». 
На зустрічі були присутні гарант освітньої програми «Менеджменту соціокультурної діяльності» другого (магістерського) рівня, доктор економічних наук, професор кафедри мистецьких дисциплін – Ладонько Людмила Степанівна, кандидат історичних наук, доцент, доцент кафедри  мистецьких дисциплінВоронко Олег Григорович та здобувачі вищої освіти спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності».

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG