Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Нові горизонти співпраці

Залиште оцінку
(1 голос)
Нові горизонти співпраці

Днями відбулася зустріч ректора Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка професора Шеремета Олега Семеновича та ректора Українського державного університету імені Михайла Драгоманова професора, дійсного члена НАПН України, член-кореспондента НАН України, заслуженого діяча науки і техніки України Андрущенка Віктора Петровича.

 

Керівники провідних вузів України обговорили стан та перспективи співпраці, особливості діяльності ВНЗ в умовах воєнного стану в Україні. До речі, драгоманівці також нещодавно стали класичним університетом. При цьому вони зберігають основний профіль, як педагогічний.

 

Андрущенко В.П. проінформував Шеремета О.С. про ініціативу проведення у лютому 2023 року масштабного Всеукраїнського форуму з питань підготовки педагогічних працівників в умовах воєнного стану та роботи викладачів в цей непростий час. Ректорові нашого ВНЗ було запропоновано увійти до організаційного комітету форуму.

 

На згадку ректор Андрущенко В.П. подарував для бібліотеки НУЧК видання своїх наукових та публіцистичних праць. Він також вручив Шеремету О.С. відзнаку університету імені М.П.Драгоманова – Почесну медаль «185 років Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова».

 

Дякуючи за конструктивний діалог Олег Шеремет запросив свого колегу відвідати місто Чернігів та наш університет у зручний для нього час.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG