Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Грантовий проєкт «Досвід та перспективи молодих українців під час російсько-української війни. Дослідження з використанням змішаних методів про те, як сприяти стійкості та сталому миротворенню»

Залиште оцінку
(1 голос)
Грантовий проєкт «Досвід та перспективи молодих українців під час російсько-української війни. Дослідження з використанням змішаних методів про те, як сприяти стійкості та сталому миротворенню»

https://forms.gle/symHm7DuUHPEDKdSA

У Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка розпочинає реалізацію грантовий проект «Досвід та перспективи молодих українців під час російсько-української війни. Дослідження з використанням змішаних методів про те, як сприяти стійкості та сталому миротворенню» («Young Ukrainians' Experiences and Perspectives of the Russia-Ukraine War. A Mixed-Methods Investigation on How to Promote Resilience and Sustainable Peacebuilding»).

Проект має на меті дослідити благополуччя української студентської молоді та її досвід під час війни, виявити основні чинники, що сприяють стійкості молодої людини, розвитку її здатності до подолання наявних викликів. В рамках проекту буде розроблено платформу для обговорення та обміну ідеями, що розширить можливості та роботу над сильними сторонами молодих людей, допоможе створити підтримувальну мережу, середовище для заохочення творчих та колективних ініціатив. Результати проекту сприятимуть позитивним змінам, у тому числі й у молодіжній політиці України.

Проект буде реалізований колективом науковців з Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (проф. Іванна Боднар, проф. Юлія Павлова), Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка (проф. Ганна Жара), Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка (доц. Петро Петрица), Національного університету «Полтавська політехніка» імені Юрія Кондратюка (доц. Тетяна Синиця). Команда науковців представляє університетські громади та регіони України, які дуже різною мірою постраждали від військових дій.

Проект підтримано Програмою малих грантів для досліджень, освіти, громадських проектів з психології миру 2022 року від Дивізіону 48 Американської психологічної асоціації.

Виконавці проекту запрошують студентську громаду нашого університету долучитися до дослідження. Пройти опитування можна за посиланням:

https://forms.gle/symHm7DuUHPEDKdSA 

Програма конференції

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG